Paddy Kelly a jeho svědectví na Mladifestu 08

7. 8. 2008 9:50
Rubrika: Akce | Štítky: mladifest

Na letošní Mladifest vyrazilo 50 000 účastníků. Po světových dnech mládeže v Sydney je Mladifest v počtu účastníků druhé největší setkání mládeže na světě. Jedním z nejsilnějších letošních zážitků bylo svědectví "lamače dívčích srdcí" Paddy Kellyho, dřívějšího člena legendárních Kelly Family. Mluvil o svém životě, úspěších kapely, o tom, že měl vše, na co si vzpomenul, ale přiznal se, že jej naplňovala duchovní prázdnota.

S jednoduchostí a upřímností řekl pár slov o zázemí, které má ve své víře, co pro něj znamená modlitba, čtení Písma, vztaj k Panně Marii a dar eucharistie. V nedávné době se rozhodl vstoupit do francouzské komunity, jejíž název jsem přeslechl. Tak pokud mi prosím někdo poradíte, rád jej doplním. Paddy Kelly nese nové jméno Br. John Paul Mary.

Mezi své svědectví vložil 2 písně a jednu zahrál i při přijímání během závěrečné mše.


Při poslechu se spoustě lidem okolo tajil dech..

Na druhém videu jde o stejnou píseň, ale všimněte si vlajky signálů pod českou vlajkou :-)))

 Našel jsem záznam další písně Paddy Kellyho na Mladifestu 2008:

Paddy Thanking blessed Mary

Zobrazeno 6199×

Komentáře

FoX

<a href="http://brendamoniquesites.blog.cz/0811/medjugorje-4-8-2008-paddy-kelly" target="_blank">http://brendamoniquesites.blog.cz/0811/medjugorje-4-8-2008-paddy-kelly</a> - kompletní Paddyho svědectví...<br />
Blesk - komunita sv. Jana, myslím...

jaavojta

nevím jak třeba jste s ním kdo měl zkušenosti ale já pravidelně jezdím v létě do německa Altottingu - křestanské setkání, loni tam byl a bylo to něco užasného, potom přijel i za náma do Brna na koncert a adoraci, svědectví.. Mám celýjeho nový album takže kdybyste někdo chtěli tak mi napište na mejl ([email protected]) :) a řeknu mluvit s tímhle člověk asi čtvrt hodiny bylo užasny !! :)

Zobrazit 21 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz